Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Anders Dahlvig - IKEA planira ući na tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske

Anders Dahlvig - IKEA planira ući na tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske

Anders Dahlvig vodi agresivnu ekspanziju najvećeg trgovinskog lanca za prodaju nameštaja IKEA još od 1999., šireći taj lanac van okvira nemačkog, američkog i britanskog tržišta. U intervjuu reuters-u navodi da su Srbija, Slovenija i Hrvatska sledeća tržišta na koja Ikea planira ući u naredne dve do četiri godine.

IKEA poseduje oko 240 objekata u 24 zemlje, a u planu je da se ove godine otvore još 22 prodavnice.

U poslovnoj godini zaključno sa avgustom 2007. je ta firma ostvarila prihode od 19,8 milijardi evra ili 14 odsto više nego prošle poslovne godine. Na nemačkom tržištu IKEA ostvaruje 16 odsto prihoda, a slede SAD sa deset odsto i Britanija sa devet odsto udela u ukupnim prihodima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum