Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator otvara tržni centar i u Valjevu

Mercator otvara tržni centar i u Valjevu

Zoran Petković, vlasnik 57% svih objekata kompanije "Mercator" u Srbiji, najavio je da će do kraja godine ova slovenačka kompanija u Valjevu otvoriti trgovinski centar površine oko 20.000 m2. Ovde bi trebalo da se zaposli oko 200 ljudi - najavio je Petković, gostujući na vanrednoj skupštini valjevskog Ekološkog društva "Gradac".

 Nenad Kuzmanović, menadžer grada Valjeva potvrđuje da je "Mercator" još prošle godine kupio plac od 60 ari u blizini preduzeća "Remont", koji nije dovoljan za izgradnju velikog tržnog centra. Kuzmanović je rekao i da prestavnici ove firme pregovaraju sa vlasnicima "Remonta" o kupovini dodatnog zemljišta.

U "Mercator" očekuju da će pregovori biti završeni do sredine leta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum