Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Univerexport" otvara novi supermarket u Zrenjaninu

"Univerexport" otvara novi supermarket u Zrenjaninu

Kako saznajemo iz novosadske kompanije "Univerexport", Zrenjanin uskoro dobija svoj najsavremeniji prodajni centar, u okviru koga će poslovati "Supermarket 023" i "Tehnomarket", sa specijalizovanom prodajom tehničkih uređaja.
To će biti jedan od najprestižnijih i najsavremenijih prodajnih centara u Zrenjaninu, opremljen prema poslednjim tehničkim i tehnološkim dostignućima koja će biti primenjena u radu tog objekta.

Pod istim krovom, površine 5.900 kvadrata, poslovaće supermarket s pratećim sadržajima na površini od 3.200 kvadrata, a na 2.700 kvadrata specijalizovanu ponudu tehničke robe obezbediće ino-partner "Univerexporta", kompanija "Tehnomarket". Prvi prostor takve vrste u Zrenjaninu imaće u ponudi supermarketa više od 15.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, najsavremeniju rashladnu liniju, ponudu sveže i smrznute ribe, uvek svežeg peciva, kao i komore za čuvanje voća i povrća koje odgovaraju zahtevima i najstrožih standarda. Ispred "Supermarketa 023" obezbeđen je veliki parking, a objekat se nalazi u Barskoj b. b., u zrenjaninskom naselju Mužlja.

Vrednost investicija kompanije "Univerexport" u taj objekat prelazi sumu od četiri miliona evra, a ulaganjem u taj objekat počinje ciklus investicija "Univerexporta" na teritoriji Zrenjanina. Oko 125 porodica imaće sigurno zaposlenog člana, a vrata tog objekta biće otvorena za potrošače svakim danom od 7 sati do 21.30. Uslugama i povoljnim cenama "Univerexport" želi da postane vodeći trgovinski lanac u Zrenjaninu, po ukusima savremenog potrošača.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum