Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Robne kuće Beograd će biti renovirane do kraja godine

Robne kuće Beograd će biti renovirane do kraja godine

Prvi kupci u renovirane objekte Robnih kuća “Beograd” ući će krajem ove godine. Koncept “robne kuće”, odnosno “radnje u radnji”, opstaje, ali će biti modernizovan i prilagođen potrebama sadašnjih mušterija.
Novi menadžment RKB-a potrudiće se da u što kraćem roku od nekadašnjeg trgovinskog giganta napravi novi nacionalni brend - najavljuje u razgovoru za “Novosti” Krsta Sandić, generalni direktor Robnih kuća “Beograd” i potpredsednik kompanije “Verano”.

Ovaj poznati trgovinski lanac, koji se prostire na više od 30 objekata sa oko 240.000 kvadrata u Srbiji i Crnoj Gori, prodat je prošle godine, upravo “Veranu”, za 360 miliona evra. Nekoliko decenija, inače, važio je za najveći prodajni lanac u regionu, a treći po veličini u Evropi.

 

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum