Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Engrotuš ima velike planove u Srbiji

Engrotuš ima velike planove u Srbiji

U sledećih pet godina Engrotuš planira otvoriti 100 trgovina u Srbiji, i već poseduje trideset lokacija, a planira kupiti još dvadeset. Do kraja godine kompanija će otvoriti 15 novih trgovina u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

U sredu 16 aprila. trgovinski lanac Engrotuš iz Celja (u Srbiji Tuš d.o.o. - Beograd) će otvoriti supermarket u Somboru, a početkom maja kompanija planira otvoriti još dva supermarketa, jedan u Novom Sadu a drugi u Štipu - Makedonija, potvrdila je PR kompanije Anja Marjetić.

Već postoje četiri Engrotuš trgovinska centra u BiH, a procenjena vrednost ovogodišnjih ulaganja u tržišta Srbije, BiH i Makedonije se procenjuju na 80 miliona evra . Rezultat tih ulaganja će biti 500 novih radnih mesta.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum