Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro prodaje Kaufhof robne kuće

Metro prodaje Kaufhof robne kuće

Metro AG, najveći nemački trgovinski lanac, priprema prodaju Kaufhof robnih kuća. Predsednik upravnog odbora Eckhard Cordes je izjavio da su Galeria Kaufhof robne kuće uspešno poslovale, ali se ne uklapaju u strategiju Metro AG koncerna. Prema trenutnim medijskim spekulacijam, italijanski biznismen Maurizio Borletti je zainteresovan za kupovinu lanca Galeria Kaufhof robnih kuća.

Sa druge strane, Cordes namerava njihovoj filijali Real-u dati dve godine da postane profitabilan i nadovezuje da Metro traži rešenje za oko 40 neprofitabilnih Realovih branši. Metro želi nastaviti sa razvojom maloprodajnih lanaca tehničkom robom Media Marktom i Saturnom, pogotovo na stranim tržištima kao što su Rusija i Turska.

Danas METRO Cash & Carry u Srbiji posluje sa ukupno pet objekata. Dva su u Beogradu (Zemun i Krnjača), a u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu nalazi se po jedan objekat. METRO Cash & Carry je do ovog trenutka u Srbiji uložio investicije vredne 82.000.000 evra, i otvorio radna mesta za 1.300 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum