Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta i Zekstra renoviraju i modernizuju Bosku

Delta i Zekstra renoviraju i modernizuju Bosku

Konzorcijum beogradskih kompanija "Delta" i "Zekstra" planira da u renoviranje i modernizaciju banjalučke Robne kuće "Boska" investira i do deset miliona evra, kazao je Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma Republike Srpske. On je, nakon nedavne posete Beogradu gde je razgovarao s predsednikom "Delta holdinga" Miroslavom Miškovićem, kazao da su ga domaćini informisali o ozbiljnim planovima za "Bosku".

Budući vlasnici, prema riječima Gluhakovića, prvo nameravaju da najveću banjalučku robnu kuću popune kvalitetnom robom. "Na uređenju enterijera 'Boske' biće angažovana specijalizovana italijanska firma. Investiraće daleko više od ponuđenog, čak do deset miliona evra", kazao je Gluhaković i podsetio da se u sklopu toga planira i izgradnja restorana na platou robne kuće.

U "Boski", prema riječima njenih radnika, već je popisana postojeća roba koja će ići u rasprodaju kako bi se oslobodio prostor za artikle koji će biti prioritet budućim vlasnicima firme.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum