Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti M-Rodić zakupio zemljište u Sremskoj Mitrovici

M-Rodić zakupio zemljište u Sremskoj Mitrovici

Kompanija M-Rodić potpisala je sa Opštinom Sremska Mitrovica ugovor o zakupu zemljišta površine 7.500 kvadratnih metara na 99 godina na kome će izgraditi tržni centar sa pratećim objektima. Direktorka Upravnog odbora M-Rodić Stanka Čurović rekla je novinarima da bi tržni centar, u naselju "Marko Peričin Kamenjar", trebalo da bude završen za najkasnije godinu dana, a da će zauzimati površin 3.500 kvadratnih metara.

U mega marketu biće zaposleno oko 100 radnika, dodala je ona i podsetila da je u supermarketu M-Rodić u centru Sremske Mitrovice već uposleno oko 50 radnika. Predsednik Tima za infrastrukturni i privredni razvoj Opštine Sremska Mitrovica Branislav Nedimović rekao je da će "novi investitor, kao i svi do sada, imati punu podršku lokalne samouprave kada je reč o obezbedjivanju neophodnih dozvola za gradnju".

Slovenačka trgovinska grupa Meraktor u Srbiji ima dva brenda Meraktor S i M-Rodić. Kompanija Merkator S je do sada otvorila trgovačke centre u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Nišu, u kojima se pored hipemarketa nalaze i brojne prodavnice, kafići i drugi uslužni objekti.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum