Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Izgradnja "New Sirmium" tržnog centra u Sremskoj Mitrovici

Izgradnja "New Sirmium" tržnog centra u Sremskoj Mitrovici

Do kraja godine trebalo bi da budu završena prva dva, od planiranih šest objekata šoping mola u sremskomitrovačkoj industrijskoj zoni kraj autoputa, koji će se prostirati na 35.000 kvadrata, saopšteno je u gradskoj kući, kojoj su prisustvovali i predstavnici investitora - beogradskog "Tehnikom group". Novi tržni centar pod nazivom "New Sirmium" pored šest objekata opšte namene imaće i centralni parking za posetioce sa 579 mesta.

 

U šoping molu posao će naći 400 lica, a prema planiranoj dinamici već do kraja godine polovina. Kako je naglasio koordinator tima za infrastrukturna ulaganja Opštine Sremska Mitrovica Branislav Nedimović ovo je tek početak popunjavanja ove zone u kojoj je "Tehnikom group" zakupio parcelu od 63.000 kvadrata koja je infrastrukturno opremljena, a za mesec-dva građevinski radovi bi trebalo da otpočnu. Dejan Perišić, potpredsednik "Tehnikom group", je naglasio da je ovo prvi objekat koji grade van Beograda i da su se za Sremsku Mitrovicu odlučili zbog opremljenosti radnih zona i pogodne lokacije. Prema njegovim rečima, namera im je da dovedu još investitora a trenutno imaju tri strateška partnera, koji mogu da pruže kvalitenu robu po konkurentnim cenama.

Izvor: RTV

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum