Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš otvorio supermarket u Novom Sadu

Tuš otvorio supermarket u Novom Sadu

Slovenački trgovački lanac "Tuš" otvorio je danas supermarket u Novom Sadu u koji je uložio 260 miliona dinara. Novi supermarket u Novom Sadu ima više od 14.000 artikala, a radiće i vikendom.
Supermarket se nalazi u Novom naselju, površine je 1.550 kvadratnih metara i zapošljava 42 radnika, naveo je direktor "Tuš trejda Srbija" Tomaž Križaj. On je najavio da će "Tuš", posle Sombora i Novog Sada, u junu otvoriti supermarkete u Beogradu i u Subotici, a na jesen i u Jagodini i Sremskoj Mitrovici.

Dodao je da je namera "Tuša" da u Srbiji otvori još 100 prodajnih objekata i precizirao da je "Tuš" trenutno vlasnik 30 lokacija u Srbija i da će na tom tržištu u ovoj godini biti investirano 40 miliona evra.

Poslovni sistem "Tuš", koji zapošljava oko 4.000 radnika, ukupno će u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Makedoniji uložiti 80 miliona evra u 2008. godini. Križaj je dodao da je 80 odsto snabdevača supermarketa "Tuš" iz Srbije, a ostala roba je iz uvoza i Slovenije. Prema njegovim rečima, porodična firma "Tuš" je kompanija sa najbržim godišnjim rastom u Soveniji u proteklih osam godina i najveće porodično preduzeće u toj državi.

Kompanija je danas novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo poklonila 80 hiljada dinara za nabavku neophodne medicinske opreme.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum