Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Beograd na jesen stiže još jedna prodavnica modnog giganta H&M

U Beograd na jesen stiže još jedna prodavnica modnog giganta H&M

Posle Delta City-a, H&M stiže i u novi tržni centar Stadion, koji će biti završen na proleće ove godine.

Potpisan je još jedan ugovor sa ovom velikom kompanijom, prema kome je plan da se H&M prodavnica otvori u Stadion Centru Voždovac.

Naime, prva radnja ovog modnog giganta biće otvorena u drugoj polovini ove godine u Delta Sitiju u Beogradu.

H&M je modni brend koji na 48 tržišta raspolaže sa 2,700 prodavnica, i nudi modne trendove visokog kvaliteta po pristupačnim cenama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum