Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šabačka mlekara dobila dozvole za izvoz u EU

Šabačka mlekara dobila dozvole za izvoz u EU

Sredinom marta će Šabačka mlekara početi da izvozi svoje proizvode u zemlje Evropske Unije, jer je za to dobila sve potrebne dozvole.

U ovom preduzeću se dnevno preradi 250 tona mleka, a trećina proizvoda se izvozi na tržište Rusije, Amerike, Kazahstana, Azerbejdžana, Ukrajine i okolnih zemalja.

Direktor mlekare Zoran Marić je rekao da su za šabačke proizvode zainteresovani i distributeri u Švedskoj, Belgiji i Litvaniji.

U planu je da se na ta tržišta isporuči oko 500 tona proizvoda. A najbolje će proizvode izreklamirati srpski državljani na privremenom radu u tim zemljama, smatra direktor ove mlekare.

Šabačka mlekara zapošljava 500 radnika i saradjuje sa 4000 kooperanata. Prošle godine samo u Rusiju izvezeno je 3000 tona proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum