Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sedište izvršnog direktora kompanije Nestle se premešta u Beograd

Sedište izvršnog direktora kompanije Nestle se premešta u Beograd

Nekadašnji glavni menadžer kompanije Nestle u Srbiji i izvršni direktor divizije Nestle sladoleda u regionu, Ansgar Borneman, imenovan je za novog regionalnog direktora kompanije Nestle Adrijatik. 

Njegovo sedište se premešta u Beograd. 

Borneman je izjavio da je posvećenost kontinuiranom rastu u regionu bila jedan od najvažnijih pokretača poslovanja u prethodnom period i da je istovremeno definisala budući pravac poslovanja.

Takodje je dodao i da je finalizacija akvizicije Centroproizvoda, investicije i modernizacija proizvodnog pogona u Surčinu prošle godine, jasni pokazatelj poslovne strategije kompanije Nestle. U 2013. godini se planira proširenje sadašnje proizvodne linije na proizvode koji se trenutno uvoze, a takođe  je razvijena strategija izvoza proizvoda iz Surčina u Evropsku uniju.

Borneman je bio na poziciji glavnog menadžera kompanije Nestle u Srbiji od februara 2012. godine. Priključio se kompaniji Nestle u martu 2003. godine, na poziciji direktora marketinga za Nestle sladolede u Nemačkoj. Četiri godine kasnije, postao je izvršni menadžer divizije sladoleda obavljajući tu funkciju do dolaska u Srbiju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum