Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novosadska kompanija Pandam-NS želi da preuzme sve akcije Minakve

Novosadska kompanija Pandam-NS želi da preuzme sve akcije Minakve

U petak je zabeležena velika transakcija akcijama kompanije Minakva, gde je objavljena namera preuzimanja svih akcija od strane većinskog vlasnika.

Novosadska kompanija Pandam-NS koja u svom vlasništvu ima 89,6 posto akcija kompanije Minakva najavila je da želi da preuzme preostale akcije koje se nalaz u vlasništvu manjinskih akcionara.

Ova novosadska kompanija je u prvih šest meseci prošle godine zabeležila poslovni prihod od 840,9 miliona dinara, dok je neto dobit iznosila 93,8 miliona dinara.

Po poslednjoj ceni od 5.900 dinara tržišna kapitalizacija Minakve iznosi 7,7 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum