Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd dobija još četiri velika tržna centra?

Beograd dobija još četiri velika tržna centra?

Novi tržni centri na Autokomandi, Voždovcu, Paliluli i u Zemunu bi u narednih nekoliko godina trebali biti otvoreni u Beogradu, ako se ostvare najave investitora, pišu Novosti.

"Višnjička plaza" prostiraće se na površini od 48.000 metara kvadratnih uz parking na pet nivoa. Osim prizemlja imaće i dva sprata prodavnica i jedan nivo za razonodu. Bioskop će se sastojati od osam sala, a centar će sadržati i slot klub, fantazi park i fitnes centar kao i "fast fud kort" na poslednjem spratu sa pogledom na Dunav.

Zemunski tržni centar bi trebao biti između "Metroa" i OMV pumpe, investicija je vredna 25,5 miliona evra. Zasada nije poznato mnogo o ovom objektu, ali se predviđa da će zgrada biti površine 15.309 metara kvadratnih.

Šoping-centar "Stadion" je izgrađen na lokaciji igrališta FK Voždovac, i otvaranje se očekuje već u martu. On će biti jedinstven u ovom delu Evrope po tome što će imati fudbalski teren na krovu sa 5.000 sedišta, odeljak za hranu, butike i fitnes centar.

Izgradnja TC "Delta planet" na Autokomandi koji će, prema najavama, imati površinu od 180.000 metara kvadratnih bi trebala početi na proleće. I ovaj objekat će imati nivo za zabavu: bioskop, spa, velnes, sportski sadržaje i deo za poklonike zdravijeg života, a na krovu zelenu oazu.

Izvor: Novosti

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum