Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delhiaze Srbija predstavila nov format - Shop&Go

Delhiaze Srbija predstavila nov format - Shop&Go

Delhaize Srbija će do prvog jula 2013.godine sve Mini Maxije prebaciti u novi format prodavnica pod imenom Shop&Go koje će obezbediti potrošačima prijatniju, bržu i efikasniju kupovinu.

 Delhaize Srbija predstavila je nov format prodavnica pod nazivom Shop&Go koji će do 1. jula 2013.godine zameniti svih 197 Mini Maxija u Srbiji, otvorivši prve Shop&Go prodavnice u Beogradu. Prva tri Mini Maxija koja su od danas otvorena za potrošače kao Shop&Go nalaze se na adresama: Bulevar Arsenija Čarnojevića 117, Žorža Klemansoa 18 i Bulevar Kralja Aleksandra 217.

Osim promene imena, novi format donosi i potpuno nove boje i izgled unutrašnjosti i spoljašnjosti prodavnice. Ono što je svakako važno istaći je funkcionalnost koja se postiže izmenama u načinu izlaganja proizvoda, obeležavanja artikala i akcija unutar raspoloživog prostora, a sve sa ciljem bolje preglednosti i lakšeg snalaženja.

Optimizovan je i osvežen asortiman, uvedeni su proizvodi kojih do sada nije bilo u ponudi u Mini Maxijima i povećano je učešće naših privatnih robnih marki koja je proizvedena u Srbiji. Posebne novine mogu se primetiti na kategorijama svežeg voća i povrća, koje nude veći izbor salata i sveže ceđenih sokova, Shop&Go imaće u asortimanu i sveže pakovano meso, polugotova jela koja se brzo pripremaju, bolji izbor grickalica, pića i čokolada. Zbog svih novina koje Shop&Go donosi potrošači će manje vremena provoditi u kupovini u ovim prodavnicama ujedno nalazeći proizvode koji su im svakodnevno potrebni.

"Postojanje Maxija i Mini Maxija je u neku ruku zbunjivalo potrošače, najviše u pogledu toga šta od asortimana i povoljnosti pri kupovini mogu da očekuju u jednom a šta u drugom formatu. Detaljno smo analizirali potrebe i navike naših potrošača u objektima Mini Maxija i u želji da im kupovinu učinimo prijatnijom, bržom i efikasnijom doneli odluku o promeni. Sa promenom Mini Maxija u Shop&Go, razlike među ostalim formatima će biti jasnije i biće jednostavnije odgovoriti na očekivanja koja potrošači imaju od naših formata," rekao je David Vander Skuren, COO Delhaize Europe za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru na otvaranju jedne Shop&Go prodavnice u Bulevaru Kralja Aleksandra 217 u Beogradu.

Shop&Go je već dobro pozicioniran i uspešan na tržištima Grčke, Rumunije i Belgije i kod potrošača na ovim tržištima uživa veoma dobru reputaciju. Promenom Mini Maxija u Shop&Go kompanija Delhaize Srbija će nastaviti da posluje u Srbiji sa 4 formata ukupno: Shop&Go, Maxi supermarketi, Tempo i Tempo Express.

Izvor: Delhaize Srbija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum