Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvara treću prodavnicu u Beogradu!

JYSK otvara treću prodavnicu u Beogradu!

JYSK će u četvrtak 28.03.2013. otvoriti novu prodavnicu u Beogradu, u Kaluđerici – u sklopu Point Centra.

Nova JYSK-ova prodavnica u Kaluđerici će imati 9 zaposlenih, i prostiraće se na približno 1100 m2 na adresi Vojvode Stepe Stepanovića br 9i bb (šoping centar Point, 2. sprat).

Zoran Malešević, regionalni menadžer i osoba odgovorna za prodavnicu, ima velika očekivanja od najnovije JYSK-ove prodavnice.
"Već dugo želimo da otvorimo prodavnicu u ovom delu Beograda, a sada imamo mogućnost da svojim kupcima iz Kaluđerice obezbedimo odlične ponude tako da im svaki dolazak u JYSK bude uzbudljivo iskustvo", kaže on.

"Radujemo se danu otvaranja i jako smo uzbuđeni zbog toga što kao međunarodno preduzeće otvaramo svoja vrata i u ovom delu grada. Kupce koji dođu u naše prodavnice dočekaće ljubazni prodavci i oni će doživeti sjajno iskustvo kupovine", rekao je 33-godišnji rukovodilac prodavnice  Vladimir Ilić.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum