Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GOMEX otvorio maloprodajni objekat u Omoljici

GOMEX otvorio maloprodajni objekat u Omoljici

Kompanija "Gomex" nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže i u 2013-toj godini.

U subotu 30.marta u 9h, svečano je otvoren objekat u Omoljici kod Pančeva, koji se nalazi na adresi Maršala Tita bb.

U maloprodajnom objektu u Omoljici u ponudi je blizu 5000 artikala robe široke potrošnje, koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Otvaranjem objekta Gomex je obezbedio radno mesto za 14 stanovinika ovog mesta, koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u objektu.

Prodajni prostor se prostire na preko 300m2, a radno vreme je svakim danom od 06:00 do 21:00, sem nedeljom kada će objekat biti otvoren od 06:00 do 12:00.

U objektu se nalazi i deo sa mini pijacom sa svežim voćem i povrćem, pekara i mesara sa svežim mesom pakovanim u zaštitnu atmosferu tj. MAP pakovanju. MP "Omoljica" je 94-ti po redu objekat kompanije "Gomex". Širenje mreže se nastavlja. Već od 16.aprila Gomex će biti prisutan i u Elemiru kod Zrenjanina.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum