Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Od septembra Univerexport i u Spensu

Od septembra Univerexport i u Spensu

Na Spensu (Sportsko poslovni centar u Novom Sadu) je danas potpisan protokol o poslovnoj saradnji između Spensa i trgovinskog lanca „Univerexport”.

Potpisivanjem protokola je dogovoreno otvaranje novog i savremenog Univerexport supermarketa, u Južnoj ulici – ulaz u objekat kod otvorenog bazena. Kako navodi Vesna Vučurević, generalni direktor Univerexporta, ugovor o iznajmljivanju objekta će biti potpisan na 10 godina sa nadom da će saradnja biti produžena i nakon toga.

Novi lokal, veličine 1.500 m2 ( 500 magacinskog i 1.000 prodajnog prostora) bi trebao da bude otvoren do kraja septembra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum