Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti OVS modna prodavnica na Terazijama

OVS modna prodavnica na Terazijama

Nova prodavnica italijanskog modnog brenda “OVS” je otvorena na Terazijama.

Na otvaranju prodavnice je predstavljena kolekcija F4YG (Fashion for Young Generations), kreatorke Trejsi Vong. Nov prostor brenda "OVS" na Terazijama nudi mladalački, dinamičan, imidž baziran na trendi garderobi.

Pored OVS prodavnice svoju premijeru je imala i nova prodavnica Coincasa, poznati brend svim ljubiteljima dobrog dizajna i visokog stila.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum