Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS na mestu Msje Brikolaža u Nišu

DIS na mestu Msje Brikolaža u Nišu

Kompanija DIS je otvorila prodajni centar na Bulevaru Medijana 15 na mestu nekadašnjeg Msje Brikolaž u Nišu.

Novi prodajni centar DIS-a  ima 6.000 kvadrata, a pored DIS market, u ovom prodajnom centru nalaze se i prodavnice “Tepih centra”, “Neptuna”, “Vobi hausa”, “Đaka” i “Tabak šopa”, ekspozitura “Komercijalne banke” i apoteka “Farmasitija”.

U novom prodajnom centru će biti zaposleno 90 radnika i imaće ponudu od 12000 artikala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum