Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delhaize (Delez) prodao je svoje objekte u Albaniji

Delhaize (Delez) prodao je svoje objekte u Albaniji

Delhaize GroupTrgovinski lanac Delhaize (Delez) prodao je svoje objekte u Albaniji grčkom Marinopulosu u februaru ove godine.

Iznos za koji su objekti prodani još uvek nije poznat ali je potvrda o prodaji sitgla iz centrale u Belgiji. Ova transkacija ne bi trebala da ima uticaja na poslovanje Delhaiza u Srbiji, koji kupovinom Delta Maxi-ja ima 363 prodajna mesta i oko 10860 zaposlenih.

U toku ove godine Delhaize planira da otvori 150 novih prodajnih mesta u svetu i da nastavi sa ekspanzijom na tržištima gde je prisutan.

U Srbiji, Delhaize će ove godine izgraditi veliki distributivni centar čiji će kamen-temeljac biće položen 25. aprila u Staroj Pazovi.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum