Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren šoping centar "Stadion" na Voždovcu

Otvoren šoping centar "Stadion" na Voždovcu

Šoping centar "Stadion" sa prostorom od 75000 kvaadratnih metara i u koji je uloženo 50 miliona evra je otvoren u četvrtak 25.04.2013 u beogradskom naselju Voždovac.

Investitor je nemačka kompanija "Daun end ci" (Daun&Cie), a centrom će upravljati kompanija "Konfluens properti menadžment" (Confluence Property Managemant).

Šoping centar, na čijem vrhu se nalazi stadion, lociran je u Zaplanjskoj ulici i u njemu će biti zaposleno 800 ljudi.

Površina maloprodajnog dela centra iznosi 28.000 kvadratnih metara gde se mogu naći najpoznatiji svetski i domaći brendovi, ugostiteljski objekti, kao i različiti zabavni i sportski sadržaji.

Poseduje 800 parking mesta na dva podzemna nivoa.

Šoping centar Stadion je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren, gradjen po standardima UEFA sa 5.000 sedećih mesta, po čemu spada u jednistvenu gradjevinu u regionu, navodi se u saopštenju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum