Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti New Yorker u Stadion tržnom centru

New Yorker u Stadion tržnom centru

New Yorker, modna kompanija za mlade iz Nemačke, otvorila je 25. aprila svoju najnoviju prodavnicu u tržnom centru Stadion Shopping Center.

Nova New Yorker prodavnica nudi svojim kupcima široku paletu najnovijih trendova NEW YORKER brendova FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED na više od 850 kvadratnih metara prodajnog prostora na dva nivoa. Ponudu uglavnom čine najnoviji trendovi, džins, sportska i urbana moda za one koji prate trendove, uz mnogo modnih dodataka, a tu je i linija donjeg veša.

NEW YORKER LETNJA KOLEKCIJA 2013:

ŽENSKA KOLEKCIJA – animal, etno, batik i cvetni dezeni su najistaknutiji. Odlikuju ih ženstveni kroj i providni materijali, kao i sečeni topovi, šortsevi i lagane pantalone. Detalji su izrađeni sa metalnim efektima i dosta boja. Bogati dezen prate sitni metalni detalji – elegantne modne kombinacije sa upečatljivim i šarenim detaljima.

MUŠKA KOLEKCIJA – jake boje, cvetni i militari dezeni. Elegantniji stil zamenjen je klasičnim i šarenim teksas materijalom i šorcevima, u kombinaciji sa neformalnim teksas košuljama i urbanim majicama sa natpisima. Modne kombinacije su upotpunjene kul tkaninama, narukvicama, naočarima i šeširima.

New Yorker je prisutan u Srbiji od 2007. godine. Sa novom prodavnicom u Beogradu, ova nemačka modna kompanija broji 17 prodavnica u Srbiji, a od toga 4 prodavnice u Beogradu. Najveća NEW YORKER prodavnica u Srbiji nalazi se u Beogradu, sa površinom od gotovo 1.000 kvadratnih metara. Sa snažnim internacionalnim prisustvom, NEW YORKER se konstantno širi. Još prodavnica biće otvoreno tokom 2013. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum