New Yorker u Stadion tržnom centru

New Yorker Beograd otvaranje
new-yorker-otvaranje2
new-yorker-otvaranje3
New Yorker

New Yorker, modna kompanija za mlade iz Nemačke, otvorila je 25. aprila svoju najnoviju prodavnicu u tržnom centru Stadion Shopping Center.

Nova New Yorker prodavnica nudi svojim kupcima široku paletu najnovijih trendova NEW YORKER brendova FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED na više od 850 kvadratnih metara prodajnog prostora na dva nivoa. Ponudu uglavnom čine najnoviji trendovi, džins, sportska i urbana moda za one koji prate trendove, uz mnogo modnih dodataka, a tu je i linija donjeg veša.

NEW YORKER LETNJA KOLEKCIJA 2013:

ŽENSKA KOLEKCIJA – animal, etno, batik i cvetni dezeni su najistaknutiji. Odlikuju ih ženstveni kroj i providni materijali, kao i sečeni topovi, šortsevi i lagane pantalone. Detalji su izrađeni sa metalnim efektima i dosta boja. Bogati dezen prate sitni metalni detalji – elegantne modne kombinacije sa upečatljivim i šarenim detaljima.

MUŠKA KOLEKCIJA – jake boje, cvetni i militari dezeni. Elegantniji stil zamenjen je klasičnim i šarenim teksas materijalom i šorcevima, u kombinaciji sa neformalnim teksas košuljama i urbanim majicama sa natpisima. Modne kombinacije su upotpunjene kul tkaninama, narukvicama, naočarima i šeširima.

New Yorker je prisutan u Srbiji od 2007. godine. Sa novom prodavnicom u Beogradu, ova nemačka modna kompanija broji 17 prodavnica u Srbiji, a od toga 4 prodavnice u Beogradu. Najveća NEW YORKER prodavnica u Srbiji nalazi se u Beogradu, sa površinom od gotovo 1.000 kvadratnih metara. Sa snažnim internacionalnim prisustvom, NEW YORKER se konstantno širi. Još prodavnica biće otvoreno tokom 2013. godine.