Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Roda market u Novom Sadu

Novi Roda market u Novom Sadu

Novi Roda market je otvoren u Novom Sadu na Keju žrtava racije.

Radno vreme novog Roda prodajnog objekta će biti od 7 časova ujutru pa sve do ponoći. 

U danima nakon otvaranja, od 17. do 19. maja, Roda je nagrađivala svaki 50-ti račun adekvatnim poklon paketom. 

Roda marketi su male prodavnice, od 80 do 350 metara kvadratnih prodajnog prostora, koje svojom ponudom od oko 7.000 artikala snabdevaju osnovnim životnim potrepštinama. Širom Srbije posluje preko 50 Roda marketa: u Novom Sadu, Kuli, Liparu, Bečeju, Adi, Molu, Zrenjaninu, Malom Iđošu, Futogu, Nišu, u Smederevu, Paliću...

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum