Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvorio drugu prodavnicu u Novom Sadu

JYSK otvorio drugu prodavnicu u Novom Sadu

JYSK je u četvrtak 30.05.2013. otvario novu prodavnicu u Novom Sadu na adresi Sentandrejski put 11 – u sklopu šoping centra BIG.

 Nova Yisk prodavnica se prostire na 800 kvadrata i u njoj je zaposleno 9 radnika.

"Radujemo se danu otvaranja i jako smo uzbuđeni zbog toga što kao međunarodno preduzeće otvaramo svoja vrata i u ovom delu grada. Kupce koji dođu u naše prodavnice dočekaće ljubazni prodavci i oni će doživeti sjajno iskustvo kupovine", rekao je 33-godišnji rukovodilac prodavnice  Dejan Tonković.

Zoran Malešević, regionalni menadžer za severnu Srbiju i osoba odgovorna za prodavnicu, ima velika očekivanja od najnovije JYSK-ove prodavnice.
"Već dugo želimo da otvorimo prodavnicu u ovom delu Novog Sada, a sada imamo mogućnost da svojim kupcima iz Novog Sada obezbedimo odlične ponude tako da im svaki dolazak u JYSK bude uzbudljivo iskustvo", kazao je on.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum