Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvara četvrtu prodavnicu u Beogradu

JYSK otvara četvrtu prodavnicu u Beogradu

JYSK u četvrtak 13.06.2013. otvara novu prodavnicu na adresi Zaplanjska 32 – u sklopu tržnog centra STADION.

 Nova Jysk prodavnica na Voždovcu će zaposliti 10 radnika i prostiraće se na 900 kvadrata.

"Već dugo želimo da otvorimo prodavnicu u ovom delu Beograda, a sada imamo mogućnost da svojim kupcima iz Voždovca obezbedimo odlične ponude tako da im svaki dolazak u JYSK bude uzbudljivo iskustvo. A već za dve nedelje i stanovnici Zemuna će dobiti svoj JYSK ", kaže Zoran Malešević, regionalni menadžer za severnu Srbiju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum