Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Tempo Express na Novom Beogradu

Otvoren novi Tempo Express na Novom Beogradu

Otvoren novi Tempo Express na Novom Beogradu na mestu starog Maxi supermarketa.

U ponedeljak 1.jula u 10 časova u Nehruovoj ulici broj 61a na Novom Beogradu se otvaren je novi Tempo Express na mestu starog Maxi supermarketa. Novi market ima asortiman od preko 5.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda uz stalna akcijska sniženja proizvoda, svež asortiman voća, povrća i mesa, brzih usluga, mogućnost odloženog plaćanja čekovima do 90 dana i mogućnost parkiranja 50 vozila na parkingu. Asortiman je obogaćen i artiklima privatnih robnih marki Premia, 365, Delhaize, Care, Bio – koji nude odličan kvalitet po povoljnim cenama.

Ovaj Tempo Expres će biti otvoren svakog radnog dana i subotom od 7 do 21 čas, a nedeljom do 15 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum