Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Organizacione promene u Delhaize Europe

Organizacione promene u Delhaize Europe

Delhaize Europe objavljuje da će sprovesti nekoliko strukturalnih promena i promena na vodećim pozicijama u jugoistočnoj Evropi koje stupaju na snagu 15.jula 2013.godine i od kojih se neke odnose i na operacije u regionu.

David Vander Schueren (David Vander Skuren) koji je bio Chief Operationg Officer (generalni direktor) kompanije Delhaize Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora od preuzimanja Delta Maxi-ja 2011.godine će postati Viši potpredsednik sinergije direktne nabavke i razvoja privatne robne marke za jugoistočnu Evropu sa sedištem u Grčkoj.

John Kyritsis (Džon Kiricis), koji je obavljao funkciju Chief Operating officer Alfa Beta (generalni direktor Delhaize-ovih operacija u Grčkoj) postaće COO Delhaize Europe za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Džon Kiricis je rođen u Grčkoj, a većinu svog života proveo je u Južnoj Africi. Diplomirao je finansije na Univerzitetu Južne Afrike, a Delhaize Group se priključio 1993.godine od kada je bio na više izvršnih pozicija u Evropi i Indoneziji.

Delhaize Group podseća da u ovoj godini planira da otvori 150 novih prodavnica u Srbiji, Grčkoj, Rumuniji, Bugarskoj i Indoneziji i da je Delhaize Srbija otpočela izgradnju velikog distributivnog centra u Staroj Pazovi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum