Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hiljadu malih trgovina pod znakom „Moja radnja“

Hiljadu malih trgovina pod znakom „Moja radnja“

Više od hiljadu malih nezavisnih trgovina širom Srbije danas posluje pod zajedničkim imenom „Moja radnja“ u sklopu projekta za očuvanje i unapređenje samostalnog trgovinskog sektora koji je pokrenuo veleprodajni lanac u Srbiji „METRO Cash & Carry“.

„Moja radnja“ je projekat koji okuplja najveći broj samostalnih trgovaca u zemlji.

„Moja radnja“ omogućava malim nezavisnim trgovinama da posluju pod jednim brendom i nazivom i tako poboljšaju svoje poslovanje i unaprede kvalitet usluge kako bi opstale pod uticajem ekonomske krize i sve snažnije konkurencije velikih trgovinskih lanaca.

Trgovci uključeni u ovaj projekat dobijaju od METRO Cash & Carry besplatnu marketinšku podršku u vidu brendiranja, štampanog materijala, savetovanja i edukativnih treninga. Istovremeno, trgovci zadržavaju punu nezavisnost u poslovanju.

Dosadašnji rezultati projekta na osnovu podataka kompanije Metro Cash & Carry su pokazali da je promet u tim trgovinama nakon uključenja u „Moju radnju“ značajno povećan, a kupci su dobili bolju uslugu, kvalitetniji asortiman i povoljnije cene.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum