Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delhaize Group prodaje Maxi, Mini Maxi i Tempo radnje u Crnoj Gori

Delhaize Group prodaje Maxi, Mini Maxi i Tempo radnje u Crnoj Gori

Delhaize groupDelhaize Group-a je objavila da je postigla dogovor sa kompanijom Expo Commerce (“Expo”) o prodaji 25 prodavnica pod formatima Maxi, Mini Maxi i Tempo u Crnoj Gori.

 U 2012.godini ove prodavnice ostvarile su ukupno oko 50 miliona evra prihoda. Expo je distributer najvećih brendova robe široke potrošnje. Delhaize i Expo će raditi pod dogovorom o franšizingu i zadržaće Maxi, Mini Maxi i Tempo kao imena radnji.

Očekuje se da se transkacija završi u četvrtom kvartalu 2013.godine i zavisi od dobijanja potrebnih dozvola kao i postizanja posebnih uslova oko transakcije i podešavanja obrtnog kapitala. Američka banka Merrill Lynch je bila ekskluzivni savetnik Delhaize Group za ovu transakciju.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum