Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Čekajući Lidl-a"

"Čekajući Lidl-a"

Nemački diskontni lanac Lidl će u Srbiji u isto vreme otvoriti bar 15 radnji, javlja RTS. Lokacije su obezbeđene u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Valjevu, Smederevu, Nišu i Zrenjaninu.

Lidl nastavlja kupovinu lokacija za svoje radnje u Srbiji. Poslovna politika kompanije je da odjednom otvori više prodavnica. Tako, već tri godine u Srbiji postoji samo predstavništvo Lidl-a, u kome kažu da su za sada kupili zemljište u sedam gradova.

Šira javnost očekuje niže cene dolaskom ovog internacionalnog trgovinskog lanca, a o datumu prvih otvaranja se još uvek samo spekuliše.

U Hrvatskoj Lidl ima 88 objekata, a potrošači hvale cene i kvalitet proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum