Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Cash & Carry diskontni centar otvoren u Zemunu

Metro Cash & Carry diskontni centar otvoren u Zemunu

Metro Cash & Carry je otvorio prvi diskont centar specijalizovan za rasprodaje asortimana koji se nalazi ispred prodajnog objekta Metroa u Zemunu (Autoput za Novi Sad 120.) i za kupovinu u njemu nije potrebna Metro kartica.

U Metro diskontu kupcima je ponuđeno oko 3.000 artikala iz asortimana tehnike, opreme za domaćinstva, alata, odeće i obuće, sportskih i sezonskih proizvoda, kućne hemije i kozmetike po neverovatnim cenama. U Metro diskontu omogućeno je plaćanje gotovinom, platnim karticama i čekovima i odloženim plaćanjem na 100 dana.

Trenutno su u ponudi: muška zimska jakna po 999 dinara, patike „adidas“ i „kappa“1.999, farmerke 599 a majice svega 99 dinara! „Metalac“ šerpe i tiganji sa poklopcem 699, a kofer „eminent“ 1.999 dinara.

Pakovanje od 12 kilograma „merix“ deterdženta moći će da se kupi za 1.199, a LED televizori dijagonale 22 inča za 13.999 dinara. Frižider „vox“ od 124 litara zapremine koštaće 9.999 dinara a „beko“ šporet za 14.999 dinara. Laptop „lenovo“, na primer, moći će da se kupi za 26.999 dinara.

Metro Diskont u Zemunu biće otvoren svakog dana od 9 do 20 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum