Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šesti JYSK u Beogradu na Miljakovcu

Šesti JYSK u Beogradu na Miljakovcu

Nakon uspešno otvorenih 5 prodavnica u Beogradu JYSK je pred otvaranjem i šeste prodavnice na Miljakovcu.

JYSK u četvrtak 12.09.2013. otvara novu prodavnicu na adresi Vareška ulica br 4 – u sklopu robne kuće BEOGRAD - i time nastavlja planirano širenje na području Srbije.

Stanovnici Miljakovca odsada mogu da uživaju u prednostima poznatih JYSK-ovih a rukovodilac prodavnice Vladimir Moldovan komentariše ovaranje nove prodavnice na sledeći način:
„Jako se radujemo danu otvaranja, jer smo svi zajedno danima i mesecima radili na tome da otvorimo vrata šeste JYSK prodavnice u Beogradu, i to na Miljakovcu. Kupci koji su nas već posetili u jednoj od prodavnica širom Beograda i Srbije znaju da će ih u svakoj JYSK prodavnici dočekati ljubazni prodavci i da će doživeti sjajno iskustvo kupovine“.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum