Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Leskovcu 18. JYSK u Srbiji

U Leskovcu 18. JYSK u Srbiji

JYSK u četvrtak 26.9.2013. otvara prodavnicu u Leskovcu koja je ujedno i 18. JYSK prodavnica u Srbiji.

 JYSK-ova prodavnica u robnoj kući Beograd Leskovac će zapošljavati 5 radnika. Prodajni objekat se prostire na 850 m2 a asortiman artikala će biti kao i u drugim Jysk prodavnicama.

Jysk saopštenje:

„Jako se radujemo danu otvaranja, jer smo svi zajedno danima i mesecima radili na tome da otvorimo vrata sedamnaeste JYSK prodavnice u Srbiji, i to u Leskovcu. Kupci koji su nas već posetili u jednoj od prodavnica širom Srbije znaju da će ih u svakoj JYSK prodavnici dočekati ljubazni prodavci i da će doživeti sjajno iskustvo kupovine“, rekao je rukovoditelj prodavnice Danijel Randjelović.

Zadovoljan regionalni menadžer
Aleksandar Nikolić, regionalni menadžer za južnu Srbiju i osoba odgovorna za prodavnicu, ima velika očekivanja od najnovije JYSK prodavnice.
" Otvaranje JYSK prodavnice u Leskovcu je stalno bio u našim planovima i mnogo smo se trudili da upravo tu otvorimo svoju sedamnajstu prodavnicu u Srbiji. Jako smo uzbuđeni što možemo da otvorimo svoja vrata u četvrtak 26.9. u Leskovcu, u sklopu robne kuće Beograd“, kaže on.

Svoju prvu prodavnicu Lars Larsen je otvorio 1979. godine. Preduzeće JYSK danas predstavlja međunarodnu grupaciju sa više od 2000 prodavnica u 34 zemlje i sa oko 17500 zaposlenih. JYSK se trudi da svima ponudi mogućnost sjajne kupovine, a ambicije su nam da otvorimo prodavnice širom sveta. Vlasnik grupacije je Lars Larsen, a godišnji ostvareni promet preduzeća iznosi približno 2,6 milijardi evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum