Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srpske kompanije nude svoje proizvode Auchan trgovinskom lancu

Srpske kompanije nude svoje proizvode Auchan trgovinskom lancu

Privrednici iz Srbije sastali su se u Kijevu sa predstavnicima francuskog trgovinskog lanca Auchan (Ošan).

Predstavnici 32 domaće kompanije koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih, prehrambenih, konditorskih proizvoda i kućne hemije predstavili su u sedištu Auchan-a za Centralnu i Istočnu Evropu asortiman i cene svojih proizvoda.

Obe strane su izrazile očekivanja da će, nakon što predstavnici Auchan-a razmotre ponude srpskih kompanija, do konkretne saradnje doći u veoma kratkom roku, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Kompanija Auchan je drugi po veličini maloprodajni lanac u Francuskoj i deseti u svetu, sa godišnjim prihodom od 47 milijardi evra i više od 300.000 zaposlenih.

Ta kompanija koja posluje u 12 zemalja zapadne, centralne i istočne Evrope i Azije, u svojoj ponudi ima 50.000 artikala i potpisane ugovore sa 1.500 snabdevača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum