Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio prve dve prodavnice u Šapcu

Gomex otvorio prve dve prodavnice u Šapcu

Kompanija „Gomex“ otvorila prva dva objekta u Šapcu nakon potpisivanja Memoranduma o poslovno-tehničkoj saradnji sa Novitas-om.

Prvi renovirani i rebrendirani objekti su otvoreni 15.oktobra i nalaze se u naselju Bare na adresi Kralja Petra I br.10 i naselju Šipurske livade na adresi Stanoja Glavaša br.9. Ovi objekti su uređeni po prepoznatljivim Gomex standardima i u asortimanu imaju robu koja zadovoljava potrebe dnevne kupovine. Objekat u Barama se prostire na preko 160m2 prodajnog prostora a za brzu i kvalitetnu uslugu će se brinuti deset radnika koji su bili deo Novitas-a i koji su sada uspešno prošli obuku u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu.

Objekat u Šipurskim livadama je manji i prostire se na 70m2 prodajnog prostora i zapošljava 5 radnika. Radno vreme oba objekta će biti svakog dana od 06:30 do 21:0

„Gomex“ će u periodu od 15.10. do 16.11.2013.g otvoriti svih 10 objekata na teritoriji Šapca i okoline. Najavljujemo otvaranje objakta u Jelinom bloku na adresi Stojana Novakovića br.36 u petak 18. oktobra u 09:00 i Živinarniku na adresi Žike Popovića br.36 u ponedeljak 21. oktobra u 09:00

Od prvog otvaranja „Gomex“ je pokrenuo i svoj program lojalnosti unovootvorenim objektima, takozvanu karticu Kasicu, kojom će naši novi kupci ostvarivati dodatne benefite u kupovini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum