Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GAP napustio Srbiju nakon 2 godine poslovanja

GAP napustio Srbiju nakon 2 godine poslovanja

Američki lanac prodavnica odeće zatvara jedinu otvorenu prodavnicu u Beogradu.

Jedina radnja američkog lanca garderobe GAP u Srbiji koja se nalazi u Knez Mihailovoj ulici je zatvorena nakon svega dve godine poslovanja. GAP je u Srbiju stigao septembra 2011. godine i za sada je nepoznato koji su razlozi uticali na odluku da se povuče sa srpskog tržišta posle samo dve godine.

Pretpostavka je da su za neuspeh jednog od najvećih svetskih brendova odgovorni pad kupovne moći građana, cene i dolazak drugih poznatih brendova i konkurencije.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum