Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Market "Zelene pijace" otvorio još jednu prodavnicu u Novom Sadu

Market "Zelene pijace" otvorio još jednu prodavnicu u Novom Sadu

Nova prodavnica „Zelene pijace“ otvorena je u Novom Sadu na Somborskom bulevaru 26.

 Tokom otvaranje ovog desetog po redu marketa "Zelene pijace" zamenica direktora ove kompanije Anđelka Krstanović je predstavila koncept prodavnica voća i povrća, prvih takvih u Srbiji.

Od drugih nas razlikuju kvalitet, cene i usluga. Naša specifičnost jeste što voće i povrće otkupljujemo direktno od poljprivrednika, u Đuđrevu nam je otkupni centar, 80 odsto robe je s oranica Srbije, a ono što nemamo, južno voće, to uvozimo. U program smo uvrstili i organsku hranu, med i smrznuto povrće i voće. Vodimo se kvalitetom, kvantitetom i dobrom ponudom. Direktan otkup od poljoprivrednih gazdinastava omogućuje nam da imamo cene niže od pijačnih, a već sada sarađujemo sa oko 180 poljoprivrednih gazdinstava. Novosađani su nas prihvatili, velika je posećenost, to nam čini zadovoljstvo. Planiramo da otvorimo još prodavnica u Novom Sadu i da se širimo dalje – zaljučuje Anđelka Krstanović.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum