Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Big tržni centar u Novom Sadu

Otvoren Big tržni centar u Novom Sadu

Nakon uspešnog okončanja građevinskih radova, godinu dana nakon otvaranja prve faze, kompanija BIG CEE otvorila poslednju fazu BIG tržnog centra u Novom Sadu.

Sa ukupnim kapacitetom od 40.000 kvadratnih metara, BIG CEE je omogućio zapošljavanje oko 1.000 ljudi sa teritorije Novog Sada.

Iz BIG-a predviđaju da će tržni centar biti glavna destinacija u Novom Sadu i Vojvodini, za porodice i sve one kojima je potrebna najbolja kupovina i mesto za dobar provod. Tržni centar se nalazi na adresi Sentandrejski put 11 gde je obezbeđeno 1.500 besplatnih parking mesta.

Mnoge internacionalne i domaće robne marke otvoriće svoja vrata za građane Novog Sada i goste: Springfield, WomenSecret, McDonalds, KFC, Sportina, Tally Weijl, Fashion & Friends, Mango, Koton, Lindex, Bata, Quiz, 7camicie, dm – drogeriemarkt, Link Donna, Lee Cooper, Time Out, Dexy, Gigatron, Djak Sport, N Sport, H&M (otvaranje na proleće 2014).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum