Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator Cash & Carry Beograd će biti otvoren u julu

Mercator Cash & Carry Beograd će biti otvoren u julu

Direktorka trgovinskog preduzeća Merkator-S Stanka Čurović najavila je da će do sredine jula biti otvorena prva Merkator "keš end keri" prodavnica u Srbiji. Prema njenim rečima, cene u "keš end keriju" Merkatora biće povoljnije nego u lancima megamarketa "Rodić", a prodavnica će biti otvorena i za poslovne korisnike i za građane. Centar će imati 13.668 kvadratnih metara, od čega će prodajna površina zauzimati više od 8.600 kvadrata, navela je ona.

Krajem avgusta može se očekivati početak rada tržnog centra Roda u Kragujevcu, a krajem 2008. i u 2009. godini trebalo bi da počnu sa radom novi trgovinski objekti u Kruševcu i Šapcu, najavila je direktorka Merkatora-S.

Merkator-S je u Srbiji u 2007. godini povećao prihod za 70 odsto, na 344 miliona evra, što je 14 odsto ukupnog prihoda slovenačkog trgovinskog lanca Merkator, u okviru kojeg posluje Merkator-S. Veliki rast je ostvaren zahvaljujući integraciji trgovinske firme M-Rodić u poslovni sistem Merkatora.
Za 2008. godinu planiran je rast prihoda u Srbiji za 10 odsto na 380 miliona evra i investicije od 25 miliona evra. U 2008. već je otvoren Merkator centar u Nišu.
U srpskom Merkatoru, koji čine kompanije Merkator-S i M Rodić, na početku 2008. godine bilo je zaposleno više od 3.300 radnika, a za ovu godinu planirano je zapošljavanje 720 ljudi.

Izvor 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum