Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator-S investicioni planovi u 2014. godini

Mercator-S investicioni planovi u 2014. godini

Mercator-S planira u 2014. planira investirati između 13 i 15 miliona evra u Srbiji, izjavila je u Kruševcu Stanka Pejanović, direktor kompanije Mercator-S.

Kako se navodi, tačan iznos ulaganja zavisiće od projekata i brzine njihove realizacije. Deo investicija će biti upotrebljen na obnovu postojećih kapaciteta i to pre svega skladištenja, čuvanja i prodaje namirnica.

Direktorka Pejanović je je istakla da je Mercator među najvećim poslodavcima u Srbiji  gde zapošljava oko 5000 radnika a nove investicije će doneti i nova radna mesta. Takođe je i pedsetila da je Mercator-S pre nešto više od godinu dana otvorio Roda centar u Kruševcu u koji je uloženo 16 miliona evra.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum