Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS počeo sa proizvodnjom novog goriva Evro BMB 98

NIS počeo sa proizvodnjom novog goriva Evro BMB 98

Naftna industrija Srbije (NIS) je počela proizvodnju nove vrste goriva sa višom oktanskom vrednošću "Evro BMB 98".

Kako se navodi u saopštenju, "Evro BMB 98" ispunjava najstrožije zahteve u skladu sa EU emisionim standardima za putnička vozila i u odnosu na "Evro premium BMB 95" je veća oktanska vrednost goriva što daje veću snagu motoru, povećava njegovu ekonomičnost, te doprinosi mirnijem i stabilnije radu motora, a njegovo korišćenje doprinosi očuvanju životne sredine kroz smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova.

"Proizvodnjom Evro BMB 98 mi u praksi pokazujemo da neprestano radimo na poboljšanju procesa proizvodnje i povećanju kvaliteta motornog goriva u skladu sa najstrožim evropskim ekološkim standardima", izjavio je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum