Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Idea prodavnica u Beogradu

Nova Idea prodavnica u Beogradu

Nova Idea prodavnica u Beogradu je otvorena u sredu, 20. novembra, u 08:00 časova, u ulici Stanislava Sremčevića na broju 15-17.

Novi prodajni Idea objekat se prostire na gotovo 240 kvadratnih metara, a radno vreme ove prodavnice je od ponedeljka do subote od 7:30 do 21:00 časova, a nedeljom od 08:00 do 15 časova. 

Pored standardnoh Idea asortimana, na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće i svežu hranu (odeljenje delikatesa i pekare sa svežim pecivom). 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum