Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti EKO Serbia otvorila tri nove benzinske stanice u Zaječaru

EKO Serbia otvorila tri nove benzinske stanice u Zaječaru

Kompanija EKO Serbia a.d. otvorila tri nove benzinske stanice u Zaječaru čime je broj EKO pumpi u Srbiji povećan na 53.

U prisustvu lokalnih predstavnika vlasti, medija, Olimpijskog komiteta I predstavnika kompanije EKO zvanično su puštene u rad tri EKO pumpe koje će vozačima iz Zaječara I okoline ponuditi proizvode I usluge visokog kvaliteta, kao I inovacije po kojima su EKO benzinske stanice prepoznatljive.

Po prvi put vozačima u ovom gradu biće predstavljen Aviodizel – kristalno čist evro dizel ( filtriran avio filterima), visokokvalitetno aditivirano gorivo Formula plus (evro bmb 95) kao i visokooktansko gorivo - evro bmb 98.

Pored svih vrsta derivata koje će se prodavati, u modernizovanim prodavnicama na pumpi potrošačima će na raspolaganju biti 24 sata otvoreni marketi, sa besplatnim bežičnim internetom, kao i specijalno kreiran program nagrađivanja vernih kupaca – EKO SMILE klub.

Od 6.12.2013. i vozači u Zaječaru i okolini mogu preuzeti svoje EKO Smile kartice iz programa lojanosti, sakupljati bodove i birati poklone za sebe, svoj dom, porodicu i time postati članovi kluba Smile koji broji preko 180.000 nasmejanih vozača.

Prigodna svečanost povodom otvaranja uz obraćanje gostiju i predstavnika kompanije održana je u petak, 6.12.2013. godine u 11h.

Ovom prilikom Kompanija je uručila i donaciju osnovnoj i srednjoj školi za decu sa specijalnim potrebama '' Jelena Majstorović '' i ovim putem donirala dve interaktivne table kao i dodatna sredstava (pakete sa hemijom) namenjena Internatu pri školi.

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.

Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinskih stanica i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum