Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Super Voli počeo sa radom u Podgorici

Super Voli počeo sa radom u Podgorici

Super Voli, projekat vredan 8.1 miliona evra, počeo je sa radom u Podgorici.

Super Voli raspolaže sa 16 kasa, prostire se na ukupnoj površini od skoro 6.000 m2, od čega prodajni prostor zauzima 3.500m2, HoReCa 540m2, a kafe-picerija na spratu na 450m2.

Potrošačima je na usluzi natkriveni parking sa oko 300 parking mjesta. Novina koju donosi je i HoReCa centar sa organizovanim transportom u skladu sa najstrožijim temperaturnim i higijenskim standardima. Potrošačima, uključujući HoReCa i Biznis kupce, na raspolaganju je čak 20.000 artikala robe široke potrošnje.

U Super Voli-ju će biti zaposleno 137 radnika, od čega je novozaposleno 35 a ostatak je preraspoređen iz drugih Voli marketa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum