Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Čekajući Lidla 2" - placevi spremni

"Čekajući Lidla 2" - placevi spremni

Nemački i internacionalni lanac supermarketa Lidl dobio je u Smederevu građevinsku i lokacijsku dozvolu, očistio parcelu i sada se samo čeka početak građevinske sezone za početak gradnje maloprodajnog i pratećih objekata.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović je agenciji Beta rekla da je gradska uprava u "rekordno kratkom vremenu" obezbedila dozvole i da će se za prvo vreme, u Lidlu biti zaposleno 25 radnika.

Lidl, koji ima preko 10000 maloprodaja širom sveta, u Srbiji planira da istovremeno otvori 15 prodavnica u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Valjevu i Smederevu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum