Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove Swisslion Slatke kuće širom Srbije

Nove Swisslion Slatke kuće širom Srbije

Swisslion je nastavio širenje maloprodajnih objekata "Slatka kuća" otvaranjem 5 novih prodavnica krajem 2013. godine.

U Kikindi je otvorena Slatka kuća na adresi Nemanjina 7 i lokal se prostire na 113m² dok je druga po redu Slatka kuća otvorena u Požarevcu na adresi Lole Ribara 11 gde je površina lokala 280m².

Kragujevac je dobio i svoju 5. Slatku kuću. Ona se nalazi u ulici Vuka Karadžića 16 i prostire se na površini od 75m² . U ulici Trga Oslobođenja br. 5, otvorena je prva Slatka kuća u Knjaževcu a površina lokala je 154m².
Užice je dobilo još jednu Slatku kuću. Druga po redu Slatka kuća, nalazi se u ulici Lazara Mutapa 7 i površina lokala je 116m².

Slatka kuća je lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju i promociju slanih i slatkih proizvoda Swisslion-Takovo koncerna a prodajnu mrežu čine 110 maloprodajnih objekata, raspoređenih na čitavoj teritoriji Srbije.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum