Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator razmatra ponudu za preuzimanje od strane Agrokora

Mercator razmatra ponudu za preuzimanje od strane Agrokora

Deoničari Mercator-a traže od Agrokora  da im tokom sledeće nedelje dostavi dodatna obrazloženja o novoj ponudi za preuzimanje tog trgovinskog lanca.

Prodajni konzorcijum većinskih vlasnika Merkatora u subotu je u Ljubljani na sastanku razmatrao novu ponudu koncerna Agrokor kojim se snižava cena za deonicu u odnosu na kupoprodajni ugovor i nudi dokapitalizacija, objavila je slovenačka televizija POP-TV.

Kako se navodi, na osnovu novog plana koji im je dostavljen na četiri stranice deoničari Mercator-a bi dobili znatno manji iznos za svoje deonice, i zbog toga su od Agrokora zatražili da im sledeće nedelje dostavi dodatna obrazloženja i informacije o tome kako će prikupiti sredstva za realizaciju kupoprodajnog ugovora.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum